Гідно зустрічаємо шановних гостей

На базі Думанецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар-практикум для керівників закладів загальної середньої та позашкільної освіти за темою: «Основи проектної діяльності в організації освітнього процесу на шляху реалізації Концепції «Нова українська школа».


/Files/images/IMG_20180328_094938.jpg

Ранкова прохолода, аромат лісової хвої, спів птахів, гостинність господарів – це те, що вразило учасників семінару. Начальник відділу освіти Черкаської районної державної адміністрації Григорчук Людмила Василівна вказала на актуальність заявленої теми семінару в контексті реформування сучасної освіти. Сільський голова села Думанці Кукушкін Сергій Володимирович розповів про співпрацю місцевої влади та школи на засадах партнерства. Керівники навчальних закладів переглянули фільм «Школа вікнами до сонця». Директор школи Романенко Ніна Дмитрівна поділилася досвідом упровадження елементів проектних технологій в освітній процес.

Завідувач районного методичного кабінету Церковна Вікторія Олександрівна розкрила теоретичні аспекти нового Державного стандарту початкової освіти та особливості організації освітнього середовища у 1 класі.

Вчителі початкових класів Тертюхова Марина Леонідівна та Капуста Анастасія Петрівна провели у формі ділової гри ранкову зустріч із керівниками навчальних закладів, які перевтілилися у першокласників. Колектив школи презентував проект «Крок за кроком до нової школи», під час реалізації якого підготовлено навчальний кабінет для майбутніх першокласників.

Методист із питань практичної психології Харитонова Світлана Миколаївна провела з учасниками семінару міні-тренінг «Формуємо готовність педагогів до змін в освіті».

Завершився семінар екскурсією до етнографічної кімнати та кімнати старої фотографії. Автентичними веснянками учні школи проводжали гостей і бажали тепла, мирного неба, приємних вражень від освітянського життя.(За матеріалами сайту ЧРДА)

Кiлькiсть переглядiв: 261

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.