Природа - наш дім. Збережемо її

Під таким девізом у Думанецькій школі І – ІІІ ступенів проходив місячник екологічних знань. Всі учні активно долучились до заходів. Були проведені конкурси малюнків та плакатів. Для учнів початкової школи був проведений усний журнал «Збережемо першоцвіти!». Учні 1 – 8 класів брали активну участь у святі зустрічі птахів. Були проведені екскурсії в природу, мета яких вивчення екологічних проблем місцевості, знайомство із першоцвітами, голосами птахів. Екологічні проблеми України обговорили на екологічній конференції старшокласники.

Школярі не стояли осторонь Всеукраїнських акцій «Екологія починається з мене», «Зробимо Україну чистою!». Діти брали участь у екологічному суботнику. Школярі початкової школи разом із своїми вчителями прибрали сміття на дитячому майданчику в центрі села.

Були виготовлені екологічні агітки і презентовані жителям села. Школярі зробили важливий висновок, що довкілля в небезпеці і потребує охорони. Закликали всіх «Не сміти!», «Берегти природу!».

В цьому році вперше учні школи разом із учителями та всіма працівниками школи брали участь у акції «Посади ліс для майбутніх поколінь!». Всі разом посадили 2,1 га саджанців сосни на території Чорнявського лісництва. Працювали всі дружно і відповідально.

Кiлькiсть переглядiв: 237

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.