Табірна зміна триває!

На базі нашої школи вже традиційно розпочав роботу пришкільний табір відпочинку, в якому відпочивають учні 1-8,10 класів.

Вже третій рік поспіль у складі пришкільного табору працюють мовний
та військово-патріотичний загони «Смайл» та «Осавули».
Педагогічні працівники для дітей організовують цікаві пізнавальні та
туристсько-краєзнавчі програми, спортивні ігри та змагання, майстер-класи, екскурсії, вікторини, диспути, екологічні акції, зустрічі з новими друзями.
Для дітей всіх загонів були організовані пішохідні та виїзні екскурсії цікавими місцями рідного краю.

Цікавою була екскурсія на Шаєву гору в село Нечаївка. Діти відвідали «Криницю совісті», зробили фото та ласували смачною козацькою кашею. Пізнавальними були також екскурсії до Черкаського зоопарку, подорож до Матері лісу, відпочинок на березі Тясмина.

У мовному загоні діти мали можливість спілкуватися іноземними мовами (англійською, німецькою) та застосовувати їх у різних формах діяльності (в ігрових, концертних та спортивних програмах, театральних виставах, проектах, подорожах тощо).

Кожен день перебування дітей у таборі був наповнений заняттями, що були корисними та багатогранними, побудованими таким чином, щоб всі змогли проявити творчі здібності, вдосконалити навички комунікативного мовлення, подолати психологічний бар’єр у спілкуванні іноземною мовою.

Відпочинок у таборі насичений незабутніми яскравими враженнями, цікавими подіями, новими відкриттями!

Кiлькiсть переглядiв: 143

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.